Wat is nou de beste manier om prijzen in Amerika te vergelijken op het internet?

Sharing is caring!

Het is gemakkelijk. Ga gewoon naar een aantal websites en kies de goedkoopste! Toch? Helaas is het niet zo eenvoudig. Hier is een eenvoudige gids over wat je moet meenemen bij het vergelijken van prijzen op het internet en in je lokale winkelcentrum.

Item Price Dit is de hoofdprijs die de meeste mensen vergelijken. Het kan eigenlijk heel vaak veranderen als retailers (vooral de kleinere) reageren op de prijzen van de concurrenten. Er kan een enorm scala aan prijzen zijn, afhankelijk van het soort zaken waar u naar kijkt. Probeer een van de vergelijkingssites te gebruiken.

Er zijn meerdere factoren dan de prijs tijdens het vergelijken die belangrijk zijn

Verzending en afhandeling Dit is de grootste bron van variatie en het ding dat je direct moet vergelijken met het daadwerkelijk gaan van het winkelcentrum. U kunt een iets goedkopere prijs compenseren met een verzendkostenvergoeding en u zult langer moeten wachten.

Nu is dit misschien OK als je niet gehaast bent, maar het moet wel in aanmerking worden genomen, omdat de standaard verzending vaak twee weken kan duren. Sommige bedrijven maken de goedkopere prijs goed met een winst op de verzendkosten en de afhandeling. Ik was onlangs op zoek naar een grill en vond een $9 minder dan die op Amazon.com. Echter, de verzendkosten waren $40 – $22 meer!

Belasting kan bijvoorbeeld ook meespelen

Dit is degene waar men het minst aan lijkt te denken. Belastingwetten zijn verschrikkelijk complex, dus ik zal niet proberen om een gedetailleerde uitleg te doen, maar als algemene regel geldt dat de omzetbelasting wordt geheven op basis van het adres waar het item wordt geleverd en of de handelaar een aanwezigheid heeft in die staat (en wat voor soort aanwezigheid dat is).

De nationale ketens, die u misschien in een winkelcentrum vindt, zijn dus verplicht om omzetbelasting te heffen op de meeste artikelen die zij verkopen. Een aantal internetbedrijven is echter in veel staten niet aanwezig en kan daarom het aantal staten waarvoor ze omzetbelasting in rekening brengen tot een minimum beperken, of zelfs helemaal niet in rekening brengen! Dit kan een groot verschil maken als u in een staat woont met een hoge omzetbelasting.

Naar de winkel gaan Dit is wat je moet gebruiken als een basislijn. U kunt natuurlijk helemaal naar de winkel gaan en zien dat ze niet op voorraad zijn – iets wat u van tevoren via het internet te weten komt. Als u graag wat meer betaalt om een reis naar het winkelcentrum te vermijden, dan is dat prima, maar u moet niet verwachten dat u altijd minder betaalt en niet naar het winkelcentrum hoeft te rijden.

Conclusie

Dus, in het kort, werk uit wat de werkelijke kosten voor u zullen zijn (artikelprijs, verzendkosten, omzetbelasting, kosten van uw tijd en gas), evenals factoring in het gemak en hoe lang je bereid bent om te wachten.